Odoo - Sample 1 for three columns

واحد پزشکی

در این واحد علاوه بر ارائه خدمات درمانی رایگان برای دانش‌آموزان و کارکنان، به تشکیل پرونده سلامت، انجام معاینات غربالگری و انجام فعالیت‌های آموزشی پرداخته می‌شود.

ارتباط با واحد پزشکی

Odoo - Sample 2 for three columns

مرکز مهارت آموزی

مجتمع آموزشی معلم با هدف ارتقا مهارت‌های لازم زندگی و فراهم نمودن دسترسی به امکانات و دبیران مجرب و ارائه رشته‌های مختلف تخصصی در فضای کارگاهی مناسب برای دانش‌اموزان مقاطع مختلف تحصیلی خود، اقدام به راه‌اندازی و تجهیز مرکز مهارت‌آموزی مستقل و تخصصی نموده است.

Odoo - Sample 3 for three columns

واحد مشاوره

آنچه در کنار آموزش و تحصیل فررندان مان در مجتمع بسیار به چشم آمد، استفاده و بهره مندی از علوم تربیتی و روانشناسی بعنوان مکملی توان و ضروری بود که به زعم تجربه و نظرات اولیاء محترم بسیار مفید واقع شد   . توجه به نکات و آموزه های روانشناسی و مشاوره راه موفقیت تحصیلی عزیزان مان را در مجتمع معلم هموارتر نمود و توفیقات خوبی در بهبود سلامت روان و اندیشه همگان بر جای گذاشت .